Despre noi

Despre noi

img

Arcoflor Construct: safe home, safe love.

Arcoflor Construct este unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din Târgu-Mureș. Suntem profesioniști cu peste 10 ani de experiență în domeniu iar angajamentul nostru este să le oferim clienților acel „acasă” mult-căutat.

Filosofia Arcoflor se bazează pe 3 „stâlpi” de rezistență: siguranță, calitate și frumusețe. Toate imobilele noastre sunt realizate ca și cum le-am fi creat pentru noi. Nu am preda niciodată o locuință în care nu am vrea să ne întemeiem la rândul nostru un cămin.

Construim potrivit celor mai noi standarde iar design-ul apartamentelor marca Arcoflor Construct este unic în Târgu-Mureș. Încă de la început, ne-am promis că vom aduce pe piața imobiliară mureșeană un concept modern: un apartament sofisticat și spațios, cu un aer metropolitan, dar în același timp accesibil ca preț. Ne bucurăm să mărturisim că am reușit să realizăm tot ceea ce ne-am propus cu ansamblul rezidențial Unirii Park Residence, pe care vă invităm să îl descoperiți.

Faceți-ne o vizită ca să vă convingeți. Vă așteptăm „acasă”!

Proiecte

HS Residence

img

După succesul ansamblurilor rezidențiale Unirii Park Residence, etapele I/II și Unirii Park Luxury, Arcoflor Construct revine cu un nou complex, numit HS Residence, amplasat tot în cartierul Unirii din Târgu-Mureș, pe strada Hagi Stoian, la 50 de metri de Calea Voinicenilor. HS Residence respectă conceptul Arcoflor Construct, îmbinând calitatea premium cu accesibilitatea.

Noul ansamblu este compus din 3 blocuri de tip butic, cu regim de înățime P+2 etaje, în același stil modern-șic, intim și, mai presus de orice, confortabil și practic, marca Arcoflor Construct.

Prețurile încep de la 58.000 de euro pentru apartamentele cu 1 cameră, 66.900 pentru cele cu 2 camere și 89.900 pentru cele cu 3 camere, la care se adaugă TVA-ul de 9%. Locurile de parcare exterioare sunt 3500 de euro, plus 19% TVA, iar cele interioare pot fi achiziționate cu 8500 de euro, plus 19% TVA.

Vă așteptăm să vă alăturați comunității de locatari fericiți ai ansamblurilor rezidențiale, marca Arcoflor Construct!

Unirii Park Luxury

img

După succesul primelor două ansambluri marca Unirii Park Residence, făcut posibil de încrederea pe care ne-au acordat-o clienții noștri, ne face deosebită plăcere să anunțăm lansarea unui nou proiect: Unirii Park Luxury. Este vorba despre al treilea complex rezidențial semnat Arcoflor Construct, care le va permite locatarilor să își exprime unicitatea și originalitatea într-un univers urban viu, pregătit să le ofere un cămin însuflețit, realizat la cele mai înalte și actuale standarde de calitate, tuturor celor aflați în căutarea apartamentului visurilor lor.

Vă stăm la dispoziție cu detalii la numărul de telefon 0756555368, pe WhatsApp sau Messenger, precum și pe uniriiparkluxury.ro.

Unirii Park Luxury – Home with a heartbeat

Unirii Park Residence II

img

În cadrul Unirii Park Residence II, vă punem la dispoziție două tipuri de blocuri, cu structuri diferite.

Blocul de tip A are 18 apartamente, după cum urmează:

Parter – 4 apartamente cu 2 camere, 2 apartamente cu 1 cameră

Etajul I – 4 apartamente cu 2 camere, 2 apartamente cu 1 cameră

Etajul II + etaj retras – 5 apartamente tip penthouse cu 3 camere, 1 apartament tip penthouse cu 2 camere

Blocul de tip B are un total de 12 apartamente, organizate după următoarea structură:

Parter – 3 apartamente cu 2 camere, 1 apartament cu 3 camere

Etajul I – 3 apartamente cu 2 camere, 1 apartament cu 3 camere

Etajul II + etaj retras – 2 apartamente cu 3 camere, 2 apartamente cu 4 camere

Predarea apartamentelor se va face în 2019.

Accesul în interiorul ansamblului se va face controlat. Pentru că punem familia pe primul loc, vom amenaja spații verzi și spații de joacă. Fiecare apartament dispune de propriul loc de parcare.

Unirii Park Residence I

img

Am construit 6 blocuri cu regim de înălțime parter + două niveluri + etaj retras. La parter sunt 4 apartamente cu două camere, la fel ca și la etajul I. Cele 4 apartamente care ocupa etajul 2 și etajul retras sunt penthouse-uri cu 3 camere și cu scară interioară.

Întreg complexul este împrejmuit cu gard iar accesul în interior se face controlat. Pentru că punem familia pe primul loc, am amenajat spații verzi și spații de joacă. Fiecare apartament dispune de propriul loc de parcare.

Ne mândrim cu faptul că am predat toate locuințele și ne bucurăm să vedem că ansamblul prinde viață cu ajutorul noilor locatari!

Te interesează un apartament în Unirii Park Residence? Te așteptăm în etapa a II-a a complexului.

Apartamente

Apartamente

O casă fără personalitate este doar o alăturare de pereți mobilați. Însă o casă care trăiește și are identitate modelează simplitatea materialului brut în acel ceva sofisticat și confortabil, numit „acasă”.
Nu ne place să amăgim cu iluzii, de aceea, împreună cu 3D Pixelated, am realizat un demo care să îți arate cât de șic, armonioase și spațioase sunt apartamentele noastre. Privește imaginile și descoperă-ți viitorul cămin!
Unirii Park Residence: safe home, safe love.

Contact

Contact

SC ARCOFLOR CONSTRUCT SRL
CUI: RO35413840
J26/38/2016

Scrie-ne un e-mail la adresa:

office@arcoflor.ro

Contactează-ne de luni până vineri între orele 9:00 – 18:00 la numărul de telefon:

+4 (0) 756 555368

Ne poți face o vizită aici:

Str. Pomilor 32
Târgu Mureș, 540002
jud. Mureș

Ia legătura cu noi si urmărește-ne pe Facebook și pe Instagram:

Scrie-ne!