HS Residence
HS Residence

HS Residence

HS Residence

Noul ansamblu este compus din 3 blocuri de tip butic, cu regim de înățime P+2 etaje, în același stil modern-șic, intim și, mai presus de orice, confortabil și practic, marca Arcoflor Construct.

Corpul A este format din 2 apartamente cu 1 cameră și 8 apartamente cu 2 camere, plus 8 locuri interioare de parcare, situate la parterul blocului.

Corpul B conține 6 apartamente cu 2 camere și 2 apartamente cu 3 camere, plus 6 locuri interioare de parcare, situate la parterul blocului.

Corpul C cuprinde 2 apartamente cu 1 cameră, 5 apartamente cu 2 camere și 3 apartamente cu 3 camere, plus 6 boxe de depozitare și 5 locuri interioare de parcare, la parterul blocului.

Prețurile încep de la 58.000 de euro pentru apartamentele cu 1 cameră, 66.900 pentru cele cu 2 camere și 89.900 pentru cele cu 3 camere, la care se adaugă TVA-ul de 9%. Locurile de parcare exterioare sunt 3500 de euro, plus 19% TVA, iar cele interioare pot fi achiziționate cu 8500 de euro, plus 19% TVA.

Apartamentele se predau semifinisate, cu exteriorul complet finisat. În interior, locuințele sunt tencuite și gletuite. Șapele sunt turnate, iar instalațiile electrice, sanitare și de apă/canal sunt executate. De asemenea, este inclusă centrala termică proprie și sunt montate caloriferele. Ușa metalică intră, de asemenea, în preț.

Partea de curte exterioară se predă cu asfalt, trotuare, spațiu verde, parcări amenajate și stații de încărcare pentru autovehiculele electrice.

Absolut toate utilitățile sunt conectate.

Din punct de vedere al vecinătăților, HS Residence este amplasat la: 50 de m. de o stație de autobuz, 100 de m. de benzinărie, 250 de m. de magazinul alimentar Penny, 700 de m. de grădinițe și școli și 2 kilometri de centrul orașului Târgu-Mureș.